Bekijk dit rapport over frietkramen

Bij het huren aangaande een mobiele frietkraam zijn er meerdere mogelijkheden. Niet iedereen wensen zijn een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks voldoende zijn.

We serveren naast de friet vegetarische en glutenvrije snacks bijvoorbeeld onze zeewierkroket, groentekroket of biologische vleeskroket. Die zijn daar in bitterbal variant. Ander zijn Mr. Hieper’s hete honden, zo verleidelijk lekker!

Wegens mijn jonge ouderdom (18 jaar)  heb je uiteraard weinig vermogen om te investeren je heb weet immers 2 jaar horeca ervaring in een snackbar en eethuisje.Mijn intentie kan zijn om het als bijbaan te behouden voor in dit weekend daar daar doordeweeks alsnog school is.Het inzicht was teneinde voor de supermarkten in te aankopen en wel voor ons mindere capaciteit doch wel een stuk voordeliger mag je het product verkopen. Dit kan zijn voor mij dan overigens ook nauwelijks levensbehoefte. Ingeval kraam wil ik een caravan teneinde opbouwen en dan ons korte welke alsnog voor de auto past tot frietkraam. Je koop in als de markten zich voordoen en zal zeker weinig opslag beschikken over en weinig investeren in heel wat bikken.

- bereiden met warme gerechten: verhitten in de frituur (tevens dit bereiden van gerechten in ons mobiele bedrijfsruimte)

De grote Frietwagen KRAAM mag de grootste evenementen met. Met ons grote capaciteit kunnen wij grotere groepen gasten gelijktijdig van verse friet voorzien. Volmaakt geschikt voor al die denkbare grote evenementen, feesten, partijen, concerten op plaatsen door volkomen Nederland.

Ben jij eruit en wil jij graag een patatkraam huren voor op je feestelijkheid, trouwerij of andere gebeurtenis? Dan kun je via de site ons geschikte bedrijf vinden, die de patatkraam op je locatie verzorgt. Daarnaast kan zijn het geoorloofd om meteen via die website een prijsopgave aan te vragen.

Het servicegerichte medewerkers van Frietfestijn.nl komt tot de via u opgegeven plaats met ons Frietwagen met huis, die kan zijn gevuld met een meeste lekkere hapjes.

U kunt van € 500,- ons frietkraam huren. Voor dit startbedrag krijgt u 200 friet ofwel 200 snacks. Wilt u dan ook meer bestellen? Ofwel nog iets anders zoals ijs of frisdrank? Laat dit ons weten. En wij nemen dit mee in de frietkraam. Een uiteindelijke huurprijs? Welke communiceren we vooraf betreffende u dan ook af.

Een frietwagen kan zijn te huur in Eindhoven en omgeving en staat borg voor gemoedelijkheid en een volle maag op ieder party, evenement, tochtje, of evenement! Voor Snackmobiel kunt u dan ook terecht voor ons zeer complete frietwagen in en om Eindhoven. Daarom kan zijn het verstandig teneinde tijdig te reserveren.

De service op maat heeft u dan ook een selectie teneinde ingrediënten voor het te kopen ofwel alleen aan te schaffen.

Wil jij een breedvoerig menu betreffende verschillende soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze meer. Voor elk budget kan zijn er wat mogelijk. Wil jij precies begrijpen hetgeen dit gaat onkosten? Aarzel vervolgens niet en neem regelrecht aanraking op.

Voor het huren van een frietwagen in Groenlo zijn daar meerdere mogelijkheden. Ook niet een ieder verlangen is een uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en een standaard snacks genoeg bestaan.

Vul onderstaand de gegevens in en ontvang ieder email een prijsopgave. Wij moeten u hierna uitproberen in 12 uur te contacten per telefoon ofwel via de mail. Bedankt voor de interesse!

Ben jij eruit en wensen zijn je graag ons frietkraam huren voor op je feestelijkheid, bruiloft ofwel overige gelegenheid? Vervolgens kun jouw via onze website ons geschikte beurs vinden, check hier die de frietkraam op je locatie verzorgt. Ook is dit geoorloofd om regelrecht via die pagina ons offerte aan te vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *